Frapa Geitenkazen

Frapa Geitenkazen

Patricia & Frank

Sinds 2002 zijn wij uitbaters van een geitenboerderij met een 300 tal geiten.

Door onze passie en jarenlange ervaring voor kaas, en op vraag van de horeca hebben wij in mei 2017 besloten om een meerwaarde te bieden aan ons bedrijf. Wij produceren verse geitenkaasproducten die ondertussen al uitgegroeid zijn tot een 30tal artikelen. Onze producten zijn zeer veelzijdig, kunnen zowel koud als warm geconsumeerd worden of verwerkt worden in gerechten. Ook verse geitenyoghurt behoord ondertussen tot ons gamma. Wij zijn hoeveproducent, maar werken met een volledig autocontrolesysteem (HACCP) daar we ook winkels en retail beleveren.

Voor een gezellig avondje met vrienden of familie verzorgen wij graag jullie tapasschotels. Ons volledig aanbod vind je terug op onze facebookpagina (frapa-geitenkazen) waar je onze folder en foto’s kan raadplegen.

Daar we nog in een opstartfase zitten, werken wij momenteel enkel op bestelling. Afhalingen kunnen gebeuren van woensdag tot zaterdag van 13.30u tot 17.00u, of volgens afspraak. Toekomstgericht zal dit nog aangepast worden, te volgen via onze facebookpagina. Laat jullie verrassen door onze milde geitenkaasproducten!

Afhaaldatums

Wij werken met afhaaldatums, wij kweken immers alles zelf.. De afhaaldatums wordt steeds per categorie vermeld !
Categorieën