- Ons landbouwbedrijf wordt door de derde generatie geleid.
- Geert nam de zaak over in 1994 van zijn vader Arseen.
- Na het behalen van het diploma van ijsbereider begon Geert in 1997 de huidige ijszaak “De Bushoeve“.
- 60 koeien worden dagelijks gemolken waarna de verse melk verwerkt wordt tot roomijs.
- Naast de verse melk worden enkel natuurlijke grondstoffen en verse producten zoals vruchten gebruikt. Kleurstoffen, smaakversterkers en bewaarstoffen zijn bij ons uit den boze.
- Ook alle marsepein figuren en chocoladedecoratie zijn eigen handwerk.
- Wij maken ook ijstaarten op maat, frisco’s, individuele potjes ijs (vanille, aardbei, chocolade, mokka, stracciatella, dame blanche en bresilienne) en chocomousse.
- Voor al uw feesten kunt u bij ons een authentiek ijskarretje huren om uw ijs al dan niet met bediening aan uw gasten te serveren.
- Uiteraard is er bij ons ook verse melk te verkrijgen.