Veel extra volk

Veel extra volk

Hoevewinkel lokt veel extra volk tijdens coronacrisis: “Mensen kunnen hier veilig en in alle rust komen winkelen”

Niet alle zaken ervaren even veel hinder door de coronacrisis. Sommige winkels draaien nu juist zelfs een pak beter. Ook voor ’t Pauwenhof, de hoevewinkel van Dieter De Baere in de Vrombautstraat, is dat bijvoorbeeld het geval.

“Onze automatenmuur, die we enkele jaren geleden installeerden, wordt steeds drukker bezocht”, klinkt het in de hoevewinkel.

“Net als bij veel andere zaken valt onze verkoop aan restaurants momenteel grotendeels weg”, vertelt Dieter. “Daartegenover staat dat we nu veel meer verkopen in onze eigen winkel. Zo veel zelfs dat aan het begin van de coronacrisis sprake was van hamstergedrag. Maar gelukkig is dat nu toch wel voorbij.”

Wandelaars

Het succes van zijn automatenmuur is volgens Dieter te danken aan het feit dat mensen bij hem in alle rust en op een veilige manier kunnen komen winkelen. “Klanten worden aangemaand om hun handen te ontsmetten en kunnen bij het bedienen van de automaten ook handschoenen dragen”, zegt Dieter.

“Een aanpak die alvast door veel mensen geapprecieerd wordt. Ook het feit dat je bij ons niet hoeft aan te schuiven en veilig in openlucht staat, speelt volgens mij een rol in het succes van onze automatenmuur.”

Tijdens de coronacrisis is wandelen voor veel mensen de enige manier om eens buiten te komen. “Het valt op dat heel wat mensen hun dagelijkse wandeling combineren met een bezoekje aan onze hoevewinkel”, vertelt Dieter. “Daarnaast denk ik ook dat de mensen vandaag de dag beseffen dat lokaal kopen beter is voor mens en dier. Een principe waar we bij ’t Pauwenhof al altijd belang aan hebben gehecht. Het doet dan ook deugd dat mensen ook in tijden van crisis onze aanpak weten te smaken.”

Bron : Het Nieuwsblad

Deel dit bericht op : 

 

Afhaaldatums

Wij werken met afhaaldatums, wij kweken immers alles zelf.. De afhaaldatums wordt steeds per categorie vermeld !
Categorieën