De eieren in de automaat zijn afkomstig van onze buitenlopers !

Kippenvlees

Onze hoevekippen worden op een ambachtelijke manier gekweekt.

Wij streven ook naar de beste voeding, dit op basis van granen en kruiden.

Wij hebben ongeveer om de 4-8 weken vers kippenvlees, behalve in Januari en Februari vanwege de te lage temperaturen om kippen te kweken.

Omdat wij op een ambachtelijke manier onze kippen kweken, hebben wij een beperkte capaciteit.

Producten

Lamsvlees

Onze lammeren worden met alle zorg en op een natuurlijke wijze gekweekt, dit op basis van maïs, gras en een granenmengeling.

Onze zuiglammeren worden als ze een slachtgewicht van ongeveer 18kg bereikt hebben (3-4maanden) naar het slachthuis gebracht. Zuiglammeren hebben een zachtere lamssmaak.

Onze weidelammeren worden als ze een slachtgewicht van ongeveer 22kg bereikt hebben (5-10maanden) naar het slachthuis gebracht.

Omdat u als consument direct vanop de hoeve koopt, bespaart u zo de dieren van stress. Door een directe weg van de hoeve naar het slachthuis kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen.

Producten

Rundsvlees

Door een jarenlange selectie in het Belgisch witblauw ras en het continu streven naar gezonde en natuurlijke voeding (lijnzaadkoek, maïs, gras, granen en kruiden voor een nog vitamine – en mineraal – rijkere voeding), kunnen wij U op gebied van smaak, malsheid en kwaliteit een topproduct aanbieden. Bij rundsgehakt is 15% varkensvlees aanwezig. Dit is omdat naar onze mening het niet sappig genoeg zou zijn. Als U dit niet wenst kan je dit altijd laten weten.
U kan uw vlees altijd vacuüm laten verpakken. Dit kost u €7,5 per colli meer. Gehakt wordt niet vacuüm verpakt en de hamburgers worden in een bak per 12 gelegd met speciaal papier tussen de hamburgers zodat u die volledig in de diepvries kan steken en gemakkelijk per portie kan uithalen. De andere artikelen worden per 1 of 2 vacuüm verpakt en stoofvlees per 500 gr. Bij de rundsbereidingen is 10% varkensvlees aanwezig. Dit is omdat naar onze mening het niet sappig genoeg zou zijn(weet dat dit bij de meeste slagerijen meer dan 50% is). Als u dit niet wenst, kan je dit altijd laten weten.

Producten

Varkensvlees

Voor ons varkensvlees kunnen wij ons onderscheiden van de rest door ons eigen varkensras.
Door te kruisen en vooral te selecteren naar de smaak en sappigheid kunnen wij een heel lekker stukje varkens vlees aanbieden. 
Varkensvlees is praktisch iedere week te verkrijgen

U kunt uw vlees altijd vacuüm laten verpakken. Dit kost u €0,75/kg meer. Gehakt wordt niet vacuüm verpakt en de hamburgers worden in een bak per 12 gelegd met speciaal papier tussen de hamburgers zodat u die volledig in de diepvries kan steken en gemakkelijk per portie kan uithalen. De andere artikelen worden per 1 of 2 vacuüm verpakt en stoofvlees per 500 gr.
Dit moet u wel vermelden bij opmerkingen als u het besteld of doorbellen op het nummer 0472453016.
Via mail kan natuurlijk ook. 

Producten

Bereidingen

Barbecue

Afhaaldatums

Wij werken met afhaaldatums, wij kweken immers alles zelf.. De afhaaldatums wordt steeds per categorie vermeld !
Categorieën