Rundsvlees: 
 
Afhaaldatum is 14/01/2019 tussen 18.00 
& 20.00 hr.

Tijdens de feestdagen kan u steeds rosbief, biefstuk, AM en stoofvlees afhalen.

 
- Stoofvlees €10,5/kg  
- Kaashamburger €10,5/kg  
- Hamburger €10,5/kg  
- Gehakt €9,5/kg  
- Soepvlees €6/kg  
- Biefstuk 1ste keus €15/kg   
- blinde vinken €11/kg  
- entrecote-burger €11/kg  
- Biefstuk 2de keus €12.5/kg  
- Americain €10/kg  
 

Varkensvlees: 
 
Afhaaldatum is 17/11/2018 tussen 17.00 
& 19.00 hr.

Afhaaldatum is 08/12/2018 tussen 17u & 19.00 hr.

Afhaaldatum is 15/12/2018 tussen 17u & 19.00 hr.

Afhaaldatum is 22/12/2018 tussen 17u & 19.00 hr.

                            

Verkrijgbaar vanaf

1 kg

vanaf 2kg       

- Boefkotelet 

€7,5/kg  

€6,5/kg  

- Chipolata 

€9,5/kg

€8,5/kg

- Satévlees 

€9,5/kg

€8,5/kg

- Gehakt 

€6/kg

€5/kg

- Worst 

€8/kg

€7/kg

- Hoevehamburgers 

€9,5/kg

€8,5/kg

- Hamburgers van de chef 

€9,5/kg

€8,5/kg

- Varkensstoofvlees 

€7,5/kg

€6,5/kg

- Hespengebraad 

€9,5/kg

€8,5/kg

- Carrégebraad

€9,5/kg

€9,5/kg

- Schnitzel 

€9/kg

€8/kg

- Kotelet 

€9/kg

€8/kg

- Buikribben 

€7/kg

€6/kg

- Vers spek 

€7,5/kg

€6,5/kg    

- Varkenshaasje (beperkte voorraad!)  

€9,5/kg 

 

 

 

 

 

 

 



 

 



























































 






Kippenvlees: 
 

Afhaaldatum is 15/12/2018 tussen 17.00 
& 19.00 hr.

Afhaaldatum is 22/12/2018 tussen 17.00 & 19.00 hr.

 

Versneden hoevekippen (2,750kg-3,250kg)

- Vanaf 1kip €6,5/kg
- Vanaf 5 kippen €6/kg
- Vanaf 10 kippen €5,75/kg
- Kippen chipolata €12,5/kg
- Kippenburger €9,5/kg
- Kipfilet  €10,5/kg (per kipfilet vacuüm verpakt is ±500gr.)
- Gemarineerde kipfilet €11/kg (per kipfilet vacuüm verpakt is ±500gr.)
- Kippenbillen €7.5/kg 
- Kipknots €8/kg (per 2stuks vacuüm verpakt)
- Kippenworst €11/kg 
- Kippengehakt €10/kg
- Kippenvleugels €5/kg (per 7stuks vacuüm verpakt)
- Gemarineerde kippenvleugels €5,5/kg (per 7stuks vacuüm verpakt)
- Kippenschnitzel €10/kg
- Kippenstoofvlees €10/kg
- Kipsaté €11/kg

Lamsvlees:

Afhaaldatum is 17/12/2018 tussen 17.00 & 19.00 hr.

Zuiglammeren ±18kg (€12,75/kg op karkas gewicht)
Weidelammeren ±22kg (€11,5/kg op karkas gewicht)

Beide ook per half lam!
Deze worden versneden in:

  • Bout → gebraad of sneden
  • Schouder → ragout of gebraad
  • Lamsrug → lamskroon en kotelet
  • Lamsbuik → hamburgers of gehakt of lamsragout met been


⇓ Meestal diepvriesvers te verkrijgen ⇓ 

Lamsboutsneden

  • Natuur of gemarineerd €24/kg

Lamsgebraad €20/kg
Lamskotelet

  • Natuur of gemarineerd €20/kg

Lamskroon

  • Natuur of gemarineerd €30/kg

Opgevuld lamsgebraad €17,5/kg
Lamsragout €15,5/kg
Lamsmerguez €14,5/kg
Lamsburgers €13,5/kg
Lamsgehakt €13,5/kg


Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

' T pauwenhof

'T Pauwenhof, Vrombautstraat 153-155, 9900 Eeklo
Mail: info@tpauwenhof.be
Tel: 0472-45-30-16
Rekeningnummer: BE48 1030 4181 2627 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.